Gecertificeerd

vca gecertificeerd

AC van Eeden

KvK: 64671151

BTW nummer: NL172401689B01

 

Facebook

Social Network Facebook icon

Werkwijze

We zullen u zo meteen vertellen over wat we allemaal voor u kunnen doen en hoe we dat doen. Maar liever vertellen we u eerst waarom.

 

Als u met ons in zee gaat, of met welk bouwbedrijf dan ook, dan laat u mensen binnen in uw meest persoonlijke omgeving: uw woning. Dat is niet niks, want bouwvakkers komen niet langs om zo maar even een kopje koffie te drinken. Nee, ze komen om de boel onder handen te nemen. Uw keuken, uw woonkamer, misschien wel een hele verdieping te verbouwen of te renoveren .

 

Het plan daarvoor bestaat tot op het moment dat onze vakmensen voor de deur staan alleen nog maar op papier. En in uw hoofd. Als de bel gaat, dan moet u het overgeven aan de vakmensen. Er wordt verplaatst, gesloopt, gebroken, verwijderd, geruimd. Natuurlijk, met het doel om te creëren, te bouwen, waar te maken, maar dat kunt u nog niet waarnemen. U moet ons vertrouwen. U moet zeker weten dat u en onze vakmensen dezelfde motieven delen. Zodat er iets moois wordt neergezet, iets geweldigs wordt gecreëerd. Iets om trots op te zijn.

 

En misschien is dat wel uw beste geruststelling. Onze voortdurende drive om trots te kunnen zijn; om vrolijk naar ons werk te rijden om na een dag hard werken weer vrolijk terug te keren naar huis. En daar doen we ons uiterste best voor. Omdat we het leuk vinden, omdat we van ons vak genieten en een tevreden klant willen laten genieten, maar ook omdat we geloven en weten dat de bouw een sector kan zijn waarin de dingen gewoon goed gaan, waarin u wordt begrepen; een sector waar u vrolijk van wordt.